Garmin Fenix 5X på lager!

Etterspørselen og lysten på den nye Garmin Fenix 5X har vært stor blant folk her til lands. Også internasjonalt har klokken stått høyt på ønskelisten til forhandlere og brukere, noe som har forsinket og utsatt store deler av leveringer til Skandinavia.

Men en sen, kald og regnfull fredags ettermiddag kom postbudet med pakkene vi så lenge har ventet på. Opp av eskene steg hele 7stk Garmin Fenix 5X klokker, noe som fikk meg selv og min kollega til å juble av glede og løpe rundt som små barn på juleaften.

Det er mye bra vi kan.. Unnskyld! Det er j&$%@¤€ mye bra vi kan si om Fenix 5X! Sammenlignet med sine mindre brødre i Fenix 5 og Fenix 5S, så er 5X den største! Et flaggskip av en multisport klokke med farget kart som viser vei, elv, høyder og din posisjon på kartet.

Jeg vet at det er mange der ute som gleder seg til å få denne klokken inn i sin treningshverdag, samt er det en stilfull klokke som passer til flere anledninger enn å løpe rundt i fjellet, svømme i åpen sjø eller sykle opp bratte stigninger. Det finnes et godt utvalg av ulike reimer som lett kan byttes og settes på klokka. Ulike farger i silikon, lær og stålreim er små detaljer som endrer en treningsklokke til en finklokke!

Personlig gleder jeg meg til å få testet klokken fullt ut, og jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert over dens fulle potensiale, etter hva jeg kan prestere..!

Mange vil ha Garmin Fenix 5X, vi har den! God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s